Vodolija-horoskop za mart:Novca vam nece faliti,ali ce vam ljubavna sreca biti slabija strana!

Vodolija-horoskop za mart:Novca vam nece faliti,ali ce vam ljubavna sreca biti slabija strana!

2024-02-25 0 By Admin

Vasa ljubavna sreca ce vam biti slabija strana tokom meseca i moracete da poradite na tome…Za razliku od one druge, falice vam dva topla oka i ljubav one u koju cete se zagledati…

To da ste srcana bica, tek ce neki moraju da otkriju. Cak i to da niste neko ko se razmece svojim osecanjima. I da ne pricate oljubavi,da ne izgovarate reci voljenja, vi cete voleti srcem.  Takvi ste,  pa je vreme da vas upoznaju mnogi.

Cak i oni koji misle da ste drugaciji. Trenutno ce vam faliti ljubavi i emotivne srece tokom meseca. Mozda dva topla oka u koje cete se zagledati i koji bi vam dali povoda za srecu. I da ne biste mislili da vas nece sreca i da vas ljubavna sreca stalno zaobilazi.

Necete imati mnogo  vremena da se bavite sobom i svojim zeljama. Terace vas vase obaveze i necete imati vremena da se bavite nicim osim svojim poslom. Ipak ce vam se desiti susret koji ce da otkravi vase smrznuto srce. Bice to dani pri kraju meseca, kada cete biti zadovoljni svojom lepom zaradom. Novaca vam nece faliti, ali ljubavi hoce.

Zato cete imati sanse da se ostvarite u tom poznastvu. I ono ce vam dati krila da poletite, jer biste se mogli lako i zaljubiti. Stalno ce vam faliti ta dva topla oka u koja cete se zagledati. U momentu cete pozeleti da tu osobu upoznate bolje.

Mada ce simpatije biti obostrane, to vam nista nece znaciti. Iskoristite sansu da pokazete dublja osecanja i ozbiljnije namere. Tako biste mogli da budete radosni  i da svoj uspeh ostvarite na oba polja. Da zaokruzite pocetak ljubavne srece, i konacno budete srecni u celini.

 

 

 

Stranice: 1 2