Strelac i Jarac:Nemojte ih izazivati,pobedice vas za tren!

Strelac i Jarac:Nemojte ih izazivati,pobedice vas za tren!

2024-02-25 0 By Admin

 Pricamo vam o strelcu i jarcu. Jedan je zemljani znak, drugi vatreni. Deluje da nemaju nista slicno, a opet su toliko slicni….

 

 STRELAC

Znak koji zna sta hoce i kako to da dobije. Pobedice u svakoj borbi i u svakom izazovu zato sto je ovo neko ko voli zivot. Neko ko voli zivot i ume da uziva u njemu.

Strelac je neko ko zna koliko vredi i ko zna koliko zasluzuje. Pobedice svaku prepreku zato sto je navikao na tezak zivot, ali on je neko ko bas nikada ne odustaje. Ma koliko da puta bio na dnu i ma koliko da bili veliki njegovi problemi, ovo je znak koji ce dati sve od sebe i ko nikada nece odustati od onog sto naumi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moze mnogima da bude za primer zato sto je borac i neko ko uvek nadje nacina da se izbori za ono sto naumi. Dok mnogi odustaju, dok mnogi ocajavaju onda kada im je tesko… Strelac je znak koji ce naci nacina da istraje u onome sto hoce, ali sve sto radi, radi casno i posteno. Prosto je neko ko ce voleti svim srcem i ko ce tacno znati kada je vreme da da sve od sebe a kada treba da bude oslonac, podrska, rame za plakanje. Iskreno receno, pobedice u svemu i u svenu ce biti znak koji se izdvaja. Uz njega i ide pobeda, dominacija, jer je ovo neko ko privlaci na svakom koraku i neko ko voli kao niko. Neko ko je spreman da istraje zato sto nikada ne odustaje od onog sto naumi.

Ovo je znak koji ce uciniti sve sto moze za one do kojih mu je stalo ali koji tacno zna kada je vreme da kaze stop. Istina je da ce ovo biti osoba koja je svima za primer…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2