Skorpija i Devica:Boginje ljubavi,kada zavole toj ljubavi nema kraja!

Skorpija i Devica:Boginje ljubavi,kada zavole toj ljubavi nema kraja!

2024-02-25 0 By Admin

Skorpija i Devica. Istina je da nema sumnje da su ovo znaci koji tacno znaju sta hoce i kako da to dobiju…

 

 SKORPIJA

Znak koji zbog ljubavi zivi. Najveca moguca istina je da niko na svetu ne ume da voli onako kako voli skorpija. Vazno je da imate na umu da je ovo neko ko je spreman da istraje u onome sto naumi. Cinjenica je da je zivot tezak i da to skorpija zna ali ovo je osoba koja zna kako da to dobije sto je vrlo vazno da naglasimo.

Istina je i to da je skorpija znak koji se tesko zaljubi. Jer, ona u ljubavi i zbog ljubavi daje sve, ali je nikada nece osvojiti neciji izgled niti necija lepota. Ona se uvek zaljubi u dusu, u karakter, u neciju dobrotu. Ona ima kraj sebe mnogo ljudi i mnogo njih je poznaju, ali samo kao figuru. Jako je malo onih koji mogu da kazu kakva je skorpija zapravo. Vazno je da naglasimo da nema nimalo sumnje da je ovo osoba koja ce naci nacina da iz svega izadje kao pobednik i u to nema nimalo sumnje. Kada se zaljubi skorpija daje sve od sebe ali uvek i u svakom slucaju zna kada je vreme da nekome kaze zbogom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

I bas zato sto jako tesko zavoli, sto se jako tesko zaljubi… To je ljubav koja traje. Skorpija tesko zavoli ali kada se to desi to je ljubav koja traje do kraja zivota i to je najveca moguca istina. Imajte to na umu.

Vazno je da dodamo za sam kraj da je ovo neko ko moze da prasta ali ko bas nikada nece preci preko izdaje…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2