Pocinje nova sedmica:Do 3.marta ova tri znaka ce biti najsrecnija!

Pocinje nova sedmica:Do 3.marta ova tri znaka ce biti najsrecnija!

2024-02-25 0 By Admin

 

BIK

Ovo ce biti sedmica za ljubav. Ili, da se ispravimo, ovo moze da bude sedmica za ljubav ako vi predjete preko svog ponosa. To je ono sto moramo da kazemo. Nema nimalo sumnje da su ovo dani tokom kojih ce zvezde biti na vasoj strani. Vi ste zeljni toga. Zeljni ste da imate nekoga  ko ce vas voleti, ali vam je sada ponos naglasen.

Dsoslo je vreme da zaboravite na to. Da ucinite onako kako nalaze vase srce. Znajte da ce ovo biti sedmica tokom koje cete biti iskreno srecni i kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto vase srce iskreno zeli. Razmislite o tome i idite ka osobi do koje vam je stalo. Inat i ponos i ego nece moci da vas usrece, ni da vas zagrle. Vi dobro znate ko to moze!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Kakva sjajna sedmica vas ceka! Zapravo moramo da kazemo da ste znak koji ce biti pravi srecnik u danima koji su pred nama. Sve sto pozelite vi bi ste mogli i da dobijete u danima koji su pred nama.

Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Dakle, nova sedmica donosi pomirenje sa nekim iz proslosti. Neka stara ljubav vam se vraca. Naravno, ako vi to iskreno zelite. No, ako to nije slucaj onda to i recite. Nemojte nikome davati laznu nadu.

U tom slucaju, znajte da nova sedmica donosi jedan novi susret! I jednu veliku srecu na koju vi dugo cekate…

Stranice: 1 2