Ovan:Gde god se pojavi-dodje da izdominira!

Ovan:Gde god se pojavi-dodje da izdominira!

2024-02-25 0 By Admin

 Ovan, prvi znak zodijaka. Znak koji bas nikada ne odustaje od onog sto jeste, od onog sto naumi…

 

Ovan je znak koji zna koliko vredi. On je svestan toga da ima dusu kakva se samo moze pozeleti. Moramo da kazemo da je ovo neko ko ce spoznati sta je ono sto se zove ljubav, jer niko nema toliko veliko srce kao ovan. No, ni dusu, jer je cinjenica da je ovan znak koji ima najvecu dusu u celom zodijaku. Moramo reci da je ovan neko ko prasta kao niko na svetu i to je najveca moguca istina.

Imati ovna kraj sebe znaci imati osobu koja ce voleti svim srcem. Nekoga ko ce biti odan, veran, nekoga ko ce voleti i biti spreman da se nadje onima do kojih mu je stalo.

Ono po cemu se on razlikuje od ostalih je to njegovo veliko srce. Zato sto prasta i zato sto ume i zna da da jos jednu sansu, i jos jednu, i tako u nedogled. Moramo reci da je ovo znak cije je srce vece od neba i da on beskrajno uziva u tome da usreci one koje voli. To je najveca istina.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, isto tako, ovan je znak koji nece okrenuti ledja ni onima koje ne poznaje. Ako nekome moze da pomogne, ovan ce to rado da uradi.

Znak je koji veruje u karmu. Znak koji dobro zna sta je ono sto se zove zivot. Da svako od nas, pre ili kasnije, dobije ono sto zasluzuje.

Ovan nije znak koji se plasi karme. Zasto? Zato sto ima parolu po kojoj zivi i zato sto je to znak koji je spreman da istraje u onome sto naumi, sto je zapravo za svaku pohvalu. Vazno je da imate na umu da je ovo neko na koga mnogi mogu da se ugledaju. Zato sto je iskren i posten, odan, veran, zato sto voli iskreno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2