Ljubavne astro vesti:Vreme je da cestitamo ovim znacima,krenuce im na polju emocija!

Ljubavne astro vesti:Vreme je da cestitamo ovim znacima,krenuce im na polju emocija!

2024-02-25 0 By Admin

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da ste vi sada znak koji mozda cak i ne veruje u ljubav. Naravno da zelite ljubavne carolije ali je izvesno da ste sada razocarani kao nikada do sada. Kako i ne bi ste bili kada  ste imali tu nesrecu da svoje srce,koje je cisto  i iskreno, darujete nekome ko nikada nije  upoznao sta znaci rec ljubav u pravom smislu.

No, nema razloga za negativom i ne treba da mislite da vam nije sudjena sreca na polju ljubavi. Vama se ubrzo u  zivot  vraca jedna osoba. Moguce je da ce to biti neko iz vase prosloti, neko ko je vec bio pored vas,ali nije znao da vas ceni…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sada dolaze dani kada ce cuda biti moguca i u to nema nimalo sumnje, ali i dani kada ce ta osoba na delu da vam dokaze da se promenila.   Bice spremna da ide na sve ili nista, samo da vas uveri da se kaje,  i da se potrudi da vas ponovo osvoji a zatim i usreci.

Ako imate jos bar malo emocija prema njoj,  zapitajte se da li treba da joj date sansu i da li je to ono sto vase srce  zeli.  Imajte na umu da se necete pokajati ako to uradite iz prostog razloga sto je rec o nekome ko ce ovog puta sve da ucini ne bi li vas usrecio.

Tek vam slede ljubavne promene i neki novi  zivotni poceci i to je ono sto je najvaznije od svega.  Samo nemojte sumnjati, nemojte se plasiti navale emocija koja ce da usledi.  Istina je da ste silno patili i da ste mnogo toga prosli ali ono sto je najvaznije jeste da tek slede divni trenuci.

Proslost neka ostane samo proslost.

Stranice: 1 2