Tokom naredna 72.sata desice se cuda u zivotima ovih zodijaka!

Tokom naredna 72.sata desice se cuda u zivotima ovih zodijaka!

2024-02-24 0 By Admin

VAGA

Pred vama su dani za odluke, pa nemojte da ih  drzite  u sebi. Sve sto resite, ne odlazite, nego odmah iznesite. Mozda neciji dalji koraci zavise od odluka koje cete vi da donesete. Recite sta imate, jasno i konkretno.

 

SKORPIJA

Snaslo vas je mnogo toga u zadnje vreme, da se ne nadate nicemu. Na cudjenje okoline, cuda su vam prethodila i dalje vam slede. Neki novi koraci, odluke  i konkretni potezi, bice deo tih cuda sto predstoje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Moracete da se vise trudite oko jedne osobe. Vama je stalo da je sto bolje upoznate i saznate sta vas zanima. Zato cete imati priliku da joj se priblizite ovih dana. A za sve sto vas bude interesovalo i dalje, potrudite se sami.

 

JARAC

Konacno  imate priliku da vam krene ovih dana. Srce vam sapuce da ste zaljubljeni u jednu osobu, pa recite joj to licno. Ovih dana cete se moci da oslonite na sebe i osecanja u srcu. I trebace vam malo hrabrosti da izgovorite carobne reci.

 

VODOLIJA

Ako niste svesni da gresite, poslusajte malo sta drugi misle. Valda niste toliko tvrdoglavi da mislite da sve cinite ispravno. Gledajte  da cujete glas razuuma, i da budete mnogo tolerantniji.  Mozda jedna riba upravo to i ceka.

 

RIBE

Zelite da jedna vodolija bude razumnija, i pokaze toleranciju. Ubedjena je da sve cini ispravno, i da nikada ne gresi. Nadjite nacin da je ubedite da bude svesna da svi ljudi grese. I da ni ona nije izuzetak u tome. Neka se ne cudi, to nisu cuda, vec cinjenice.

 

Stranice: 1 2