Rak i Ribe:Ko im jednom slomi srce-njemu vise ne veruju!

Rak i Ribe:Ko im jednom slomi srce-njemu vise ne veruju!

2024-02-24 0 By Admin

Vodeni znaci zodijaka. Rak i Ribe. Posebni po mnogo cemu, i svesni toga.

 

  RAK

Znak cije je srce vece od neba. Ne postoji nijedan znak koji ume da voli neznije ili lepse od raka. Ovo je neko ko cini za pravu ljubav sve sto moze i u to nema nimalo sumnje. Prosto receno ovo je neko ko cini sve sto moze za one do kojih mu je stalo i u to nema nimalo sumnje. Jasno je da je ovo neko ko je svestan toga da njega retko ko, ili niko na svetu, ne moze voleti onoliko koliko on voli.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

To je zato sto je rak zodijak koji je svestan koliko je veliko njegovo srce. I istina je da rak ume da prasta vise nego bilo ko drugi ali znajte da u svemu postoji granica. Ukratko receno, rak ce biti u stanju da predje preko svega, ali onaj ko mu jednom slomi srce… Zauvek je izgubio njegovo poverenje.

Moze on da prasta, moze da daje drugu sansu, trecu, petu…Ali to vise nikada nece biti isto i to je najveca moguca istina. Toj osobi rak vise nikada nece verovati i to je vrlo vazno da kazemo. Imajte na umu da je osoba koja cini sve za one koje voli ali da dobro zna da onaj ko njega jednom prevari ili izda… Da ce to uraditi ponovo i ponovo. Rak zapravo nikada ne prasta onima koji se usude da mu slome srce. No, on je znak koji se nikome ne sveti zato sto zna da svako dobije pre ili kasnije ono sto zasluzuje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2