Nedeljni horoskop od 26.februara do 3.marta:Sjajan kraj meseca  i jos bolji pocetak novog!

Nedeljni horoskop od 26.februara do 3.marta:Sjajan kraj meseca i jos bolji pocetak novog!

2024-02-24 0 By Admin

 VAGA

Bitno je da ne dajete lazne nade. Nikome. Jednom raku ste vazni i dragi, i sve ostalo je na vama. Ucinite ono sto nalaze vase srce. Bitno je da budete u skladu sa svojim emocijama. I da ne dajete nikome laznu nadu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vama ce kraj meseca doneti resenje nekih dilema. Mozda se to nece razviti u smeru u kome vi zelite… Ali, cinjenica je da ce doci do toga da cete znati na cemu ste. Mozda vam kraj februara bas i nece biti lep, ali prvi dani marta vama donose srecu.

 

 STRELAC

Sve ce doci na svoje. Vazno je da znate da vas neko voli iskreno i da je neko spreman da vam svoju ljubav na delu dokaze i pokaze. Bicete iskreno voljeni i cini se da sve dolazi na svoje u danima koji slede. Kraj februara ce biti zanimljiv.

 

 JARAC

Samo nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. To je vrlo vazno da kazemo. Neko iz vase blizine o vama mnogo misli. Da li cete toj osobi dati priliku to je na vama ali je jasno da je ta osoba iskrena i da joj jeste stalo.

 

VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Jednom raku ste vazni i dragi. I jasno je da treba da joj date priliku. Vas niko nikada nije voleo na taj nacin. Sve ostalo je na vama, samo smanjite malo ocekivanja.

 

 RIBE

Bice ovo dani za velike stvari. Vi ste znak koji ce dobiti ono sto zeli. Jednom lavu je stalo do vas. Sjajan kraj meseca i jos bolji pocetak novog. Smesi vam se nova ljubav i nova sreca. Mislite o tome.

Stranice: 1 2