Nedeljni horoskop od 26.februara do 3.marta:Sjajan kraj meseca  i jos bolji pocetak novog!

Nedeljni horoskop od 26.februara do 3.marta:Sjajan kraj meseca i jos bolji pocetak novog!

2024-02-24 0 By Admin

Dragi nasi, stigli smo do kraja meseca februara. Evo sta sledi, i kome se to sve menja jako brzo!

 

 OVAN

Vama sledi kraj meseca iz snova. Moramo da kazemo da ce vama zadnja sedmica meseca biti jako zanimljiva. Doci ce do toga da vam se javi neko iz vase proslosti. Neko zeli sa vama jos jednu sansu. Smesi vam se divna ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za velike stvari. Da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio sve ono sto je zeleo i u to nema nimalo sumnje. Vazno je da znate da cete biti apsolutni pobednik kada je posao u pitanju.

 

 BLIZANCI

Kraj meseca ce vama doneti neke dileme. Vi ste znak koji ce morati da se zapita ste je ono sto zeli. Cekaju vas neke velike odluke. Jasno je da je jednom lavu stalo do vas ali odluka je samo na vama. Ako mu date sansu mogao bi da vas voli vise nego ikada ikoga…

 

 RAK

Jasno je da ste sada u dilemi. Mnogo vam znaci jedan lav ali je pravo pitanje da li je obostrano. Imajte na umu da je ovo sjajan period za vas i da ste znak koji je jako blizu svog cilja. Konacno cete resiti neke probleme.

 

 LAV

Ono sto treba da znate jeste da ste voljeni. Da je jednom lavu stalo do vas vise nego sto mislite. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bitno je da uvek znate sta vam treba i da se ponasate u skladu sa tim.

 

DEVICA

Ono sto je vazno jeste da ce doci do toga da se okrene kolo srece. Vama ce kraj meseca doneti povratak u vas zivot nekoga iz proslosti. Ako patite zbog neke bivse ljubavi sada je pravo vreme da se pomirite…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2