Lav i Bik:Cuvajte ih ako ih imate ili ce biti kasno za kajanje!

Lav i Bik:Cuvajte ih ako ih imate ili ce biti kasno za kajanje!

2024-02-24 0 By Admin

 Postoji jedna velika istina kada je u pitanju lav. Ili bik. Ta istina se odnosi na to da mnogi ne shvate koliko vrede, sve dok ih ne izgube…

 

 LAV

Znak koji tacno zna sta je ono sto hoce. No, mnogi kasno shvate koliko vredi. Znak koji je spreman da istraje u onome sto naumi i u to nema nimalo sumnje. Lav je neko ko dobro zna da ima i mane i vrline, ali ko zeli da ga vole takvog kakav jeste, jer nema nimalo sumnje da on to zasluzuje.

Istina je da sa osobom rodjenom u znaku lava nije lako. Ovo je neko ko ume da tera po svome i to je najveca moguca istina.

Istina je i to da je lav neko ko moze mnogo da tolerise i prasta ali da je ovo osoba koja dobro zna kada je vreme da se okrene i ode.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

A kada jednom izgubite osobu rodjenu u ovom znaku onda znajte da ne postoji osoba koja ce moci da je zameni. I da bas nista na svetu ne mozete da uradite kako bi ste je vratili u svoj zivot. Prosto receno onaj ko lava ima treba da cini sve da ga usreci i zadrzi kraj sebe. Mnogi shvate koliko ovaj znak vredi tek kada bez njega ostanu a onda je kasno da se kaju. Onda im nista nece vredeti jer je ovo osoba koja tacno zna sta hoce.. I kako da to dobije. Kasno je da se menja, to je cinjenica, jer je lav jos pri svom rodjenju shvatio.. Onaj ko ga voli, volece ga takvog kakav jeste. I to je najveca moguca istina. Da je poseban i svestan toga.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2