Sutra je pun mesec u Devici: Mnogima ce se zivot okrenuti za trista stepeni…

Sutra je pun mesec u Devici: Mnogima ce se zivot okrenuti za trista stepeni…

2024-02-23 0 By Admin

VAGA

Mozda ste radi da malo lencarite, ali cete biti terani na obaveze. Zaista cete ih imati mnogo, a necete imati niciju pomoc. Zato idite za njima, bez ocekivanja ko ce vam pomoci. Mada cete tesko postizati, uspecete!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Do sada ste imali visestruklu pomoc i osecaj podrske od vise osoba. Sada je vreme da se osamostalite i da se uzdate samo u sebe. Morate raditi onoliko koliko ste kadri sami da radite. I da se prestanete uzdati u pomoc nekih osoba, posebno jedne osobe.

 

STRELAC

Uvek  u pokretu, puni elana i zelja, kaskate ka svojim ciljevima. Sada cete se osetiti jako umorno i iscrpljeno. Nece vam se dati da nastavite svoj let i idete za onom sto vam se svidja. Pun Mesec ce da pomrsi vase konce i okrene vas za trista stepeni.

 

JARAC

Mozda na vas nece imati nikakav uticaj, ni ljudi, ni planete!  Idete srcem i  cinite sve i za druge, kao i za sebe sto cinite. Ako ste bili uplaseni, nevoljni i predati sudbini, sada je red da joj se suprostavite. Idete preko prepreka do cilja.

 

VODOLIJA

Nemojte se ljutiti, jer vam nece proci vasa ljutnja. Srce ce vam se usmeriti ka jednoj osobi u zelji da se raspravlja sa njom. Bolje je da to ne cinite, jer cete je tako udaljiti od sebe jos vise. Bolje je da stisate ljutnju i nadjete lepsi nacin.

 

RIBE

Vasa je sreca da ste spremni da prihvatate sve. Zato se necete mnogo osvrtati sta vam donose planete. Realni i tolerantni, bicete spremni da odgovorite na udar zvezda.Bas kao i na reci pojedinih ljudi.

Stranice: 1 2