Ovi znaci ce dobiti sve sto zele ako budu hrabri i ako se budu borili!

Ovi znaci ce dobiti sve sto zele ako budu hrabri i ako se budu borili!

2024-02-23 0 By Admin

VAGA

Od vas se ceka da pokazete da ste voljni da cinite  nove korake. Vreme je  da budete vrlo odlucni  i da pokazete sta je ono sta zelite i za sta cete se boriti.Pokazite da ste spremni i da se pokazete odlucnim kada je u pitanju jedna osoba.

 

SKORPIJA

Zanimate jednog jarca i rado bi vam u blizinu. Budite hrabri da se ne okrenete  nazad, sad kad je  spreman da vam pridje. Samo od vas zavisi da li cete se povuci ili cete mu pruziti sansu. Mozda da i sami okrenete  igru otvorenih karata.

 

STRELAC

Osecate se zaljubljeno u jednu vodoliju, a ona je preponosna. Kao da namerno zateze na svoju stranu i zeli da vam se inati. Moracete biti jako hrabri da biste slomili njen inat i bahati stav.  Kao da to cini svesno, samo da vas zacikava.

 

JARAC

Vec ste svesni da se raduju vasim koracima i da jedno bice samo ceka na njih. Vi biste zeleli da se odrede vasi prioriteti, i da jasno znate sta hocete.Vasa sreca ce biti upitna, pa cete morati pokazati i sta zelite i sta je ono  sto biste dozvolili.Malo srce, malo razum, i vladajte sobom!

 

VODOLIJA

Zacikavate jednog strelca vrlo svesno i odmereno. Jasno je da imate cilj da mu se dodvorite, i da procitate njegova osecanja. Vreme je da sansu koja vam se  pruza   iskoristite i da se ne kockate sa njom. Sad cete je imati i mozda nikad vise, zato budite hrabri na ovom zadatku.

 

RIBE

Osecate da ste  jako bitni  i da od vas zavisi sreca jedne osobe. Zato cete morati da se srede  vase misli i da jasno znate sta cete dalje. Vasa ljubav ce krene iz vaseg srca,  cista i bez ikakavih skrivenih namera. Ucinite bas sve da se srede vase  emocije i da budete onaj ko ce se boriti i izboriti da dobije ono sto zeli.

Stranice: 1 2