Najlepsi kraj ove sedmice:Subota i nedelja ce ovim znacima doneti nesto carobno!

Najlepsi kraj ove sedmice:Subota i nedelja ce ovim znacima doneti nesto carobno!

2024-02-23 0 By Admin

SKORPIJA

Konacno vam stize poruka koju tako dugo cekate i prizeljkujete. Jedna osoba vam je stalno u mislima i nema nimalo sumnje da joj je do vas iskreno stalo. Ali sada nista nije onako kako bi ste zeleli. Silno vam nedostaje i vi ste osoba koja je spremna da se bori za tu ljubav, ali ne zelite da cinite prvi korak.

Treba da znate da ce vam se ta osoba javiti. Da je ona neko ko je shvatio sta je ono sto zeli. Da je ona neko ko je shvatio kolika je vasa vrednost. I ta osoba ce bez imalo sumnje umeti i znati da vam prizna sta je ono sto oseca. Moguce je da ce preci preko ponosa i preko inata.

Kraj sedmice vama donosi niz lepih desavanja, a sve ostalo je zaista samo na vama. Sreca vam kuca na vrata i bitno je da uzivate u svemu sto sledi. Osoba ste koja je dugo patila ali svemu losem konacno dolazi kraj.

Neke od vas ce dobiti priliku da ostvare svoje zelje tako sto ce moci da napreduju na polju posla. Jasno je da ste vi to i zasluzili. Kada neko cini dobro onda mu se dobrim i vrati. I vi cete to jako brzo shvatiti.

Stranice: 1 2