Horoskop za period od 24. februara do 24. marta:Jednima neslucena sreca, drugima neocekivani raskid!

Horoskop za period od 24. februara do 24. marta:Jednima neslucena sreca, drugima neocekivani raskid!

2024-02-23 0 By Admin

 VAGA

Nece vam biti lako, ali cete se  truditi da pratite sebe. Sve sto se tice vasih obaveza, nece smeti da ceka. Zato se predajte poslu i necete zazaliti. Verujte da je uspeh pred vama, i da cete se  ohrabriti. Ovo je period kada cete uspeti da krenete u radne pobede.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

To sto vam sve ide od ruke, ici ce vam i dalje. Nemojte da se zanosite da ce vam se moci bas sve. Vreme je  da budete na nivou svoje okoline jer vam se neko dopada. I vi ste  primeceni, pa se nemojte praviti vazni! Ne smete ignorisati necije poglede.

 

STRELAC

Ljubav ce vas povesti napred jer cete se zaljubiti. Ne nadate se da vas ceka neslucena sreca, ali ce vam se posreciti. Pazite da ostanete to sto jeste i da ne padnete pod uticaj  emotivne srece.  Obaveze ne smete zapostaviti u ovom periodu.

 

JARAC

Ni slucajno ne padajte pod uticaj simpatija jedne vodolije. To sto ce vas gledati, ne znaci nista. Moracete da razlucite sta je obicno laskanje i da ga odvojite od ozbiljnih simaptija. Jedan laskavac ce zeleti vezu sa vama, budite oprezni!

 

VODOLIJA

Znate da vas ceka jedan lik koji vas stalno gleda i laska vam neprestano. Vec ste bili povredjeni vise puta i gledajte da vam se tone ponovi. Budite odlucni da ispitate osecanja one koja vam se udvara.

 

RIBE

Samo idite napred i radite kao i do sada. I dalje cete biti svestrani i ovaj period ce to i pokazati. Sve ce vam ici kako treba, pa se mozete malo i opustiti. Pred vama je mesec koji nosi dobre rezultate i odlican start.

Stranice: 1 2