Fantastican period za karijeru i novac:Ovim znacima stizu velike pare!

Fantastican period za karijeru i novac:Ovim znacima stizu velike pare!

2024-02-23 0 By Admin

VAGA

Period koji sledi smatrajte svojim vremenom. U njemu cete upoznati svoje radne sposobnosti i otkriti svoj takmicarski duh.Imacete zelju da se stalno takmicite sa jednim kolegom sto ce vas povesti uspehu. Zahvaljujuci neumornom radu i disciplini, kotiracete se visoko i zaraditi lepo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Zna se da za vas nema neke veike promene, no samo rad. Na zalost, vasi su troskovi jako veliki, jer su vam izdaci neplanski.Moracete da se  nosite sa njima kako znate i umete, kako biste nadoknadili potroseno.

 

STRELAC

Ovo ce biti fantastican period za vas i vase poslovne mogucnosti.Imate sansu da se pokazete i dokazete bas pred nekim vaznim osobama.Vreme je da svoj rad i naplatite, ali necete racunati na veliki novac kao nagradu, koji cete dobiti  kao pohvalu za svoje dobro obavljene radne zadatke.

 

JARAC

Osecate se daleko od ljubavi i daleko  od svojih ispunjenja zelja.Kao da se sav vas zivot sveo na rad, i samo radne zadatke. Dok radno napredujete boreci se da sto vise zaradite, vasa je ljubav ostala po strani? Dokle mislite tako?

 

VODOLIJA

Period koji sledi dovesce vas u poziciju da se saberete.Mozda je  vreme da se razracunate sa sobom i da znate sta vam je ciniti i sta osecate.Da li ce sve da pocinje sa vasim obavezama i da se zavrsava sa njima? I dokle tako, gde ste vi u svemu tome?

 

RIBE

Niste samo vi  u pitanju , vec i vas dalji status. Morate da radite kako biste uspeli na onim poljima gde su vas osporavali. Vreme je da dokazete svoju inteligenciju i da je pretvorite u delo. Vreme je da porazite svojim uspehom one koji su vas do skora ponizavali i smatrali manje vrednim.

Stranice: 1 2