Petak,subota i nedelja:Evo sta vam donose tri naredna dana!

Petak,subota i nedelja:Evo sta vam donose tri naredna dana!

2024-02-22 0 By Admin

 SKORPIJA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je odan i iskren i spreman da vam u svemu bude podrska. Da li cete mu dati sansu to je na vama ali treba da znate da je istina da je iskren. On je neko ko itekako zna sta je ono sto zelite. Nemojte zaboraviti da je mnogo toga na vama.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Neko vas voli iskreno i u to nema sumnje. Ostanite ono sto jeste i slusajte svoje srce. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Ucinite kako nalaze vase srce jer ono ne gresi ovog puta. Mislite o tome, sve ce biti moguce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Konacno su pred vama dani za pravu ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Pred vama su dani za velike stvari i cini se da nema sumnje da sve dolazi na svoje. Sreca je konacno tu, a vi napokon srecniji nego ikada do sada. Doslo je vreme za promene, ostalo je na vama.

 

 VODOLIJA

Ovo je period za ljubav. Dakle vi ste znak koji ce dobiti ono sto zeli. Ucinite ono sto nalaze vase srce. Tokom tri naredna dana je sve moguce pa cak i to da vase zelje postanu stvarnost. Mislite o tome i znajte da vam sledi period tokom kojih ce cuda biti moguca. Ovo je zaista period za velike stvari.

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Vi ste neko kome slede dani za velike stvari. Doci ce do toga da se uverite da vas neko kraj sebe zeli, ali ne za dan ili dva. Ostalo je na vama. Fokusirajte se na ono sto vam treba.

Stranice: 1 2