Petak,subota i nedelja:Evo sta vam donose tri naredna dana!

Petak,subota i nedelja:Evo sta vam donose tri naredna dana!

2024-02-22 0 By Admin

Naredna tri dana ce ici u prilog odredjenim znacima dok ovim nece biti lako…

 

OVAN

Niste ni svesni sta zelite, i da je to nesto odredjeno. Zato ce vam trebati neke srecne okolnosti da vam se ostvari ono sto zelite. Naredna tri dana ce vam ici u prilog i radujte se! Ipak vam nece promaci neocekivana sreca!

 

BIK

Imate priliku da se radujete, ali necete je bas iskoristiti. Nesto drugo ce vas muciti i bice vam  na umu. Mogli biste uzivati u onome sto vam se pruza, umesto sto ste optereceni onim sto nose naredni dani.

 

BLIZANCI

Ovi ce vam dani ici u prilog i vreme je da se radujete. Nesto ste zamislili i vasa ce zamisao da vam se ostvari. Konacno cete uspeti u necemu sto ste mislili da vam je nemoguce ostvariti. Sreca ce vas dobro posluziti.

 

RAK

Vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Tri dana koja su pred nama donose mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze ali ta osoba zasluzuje da joj date bar nesto zauzvrat. Ona se ne igra sa vama.

 

LAV

Samo nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama. Fokusirajte se na ono do cega vam je stalo.

 

 

DEVICA

Bice ovo period za promene.Samo ostanite ono sto jeste i znajte da vas neko voli iznad svega. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze sve sto prica. Sve ostalo je na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. To je vazno da znate jer je ostalo do vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VAGA

Bice ovo tri dana kada ce i nemoguce biti moguce. Samo nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Jednom lavu je stalo do vas i voli vas kao sto vas niko nikada nije voleo. Sledi vam prilika da se zelje ostvare i u to nema nimalo sumnje. Ostanite ono sto jeste i idite ka svom cilju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2