Vodolija zna sta zeli, Rak je spreman da se bori, emocije su naglasene kod Skorpija….

Vodolija zna sta zeli, Rak je spreman da se bori, emocije su naglasene kod Skorpija….

2024-02-20 0 By Admin

RAK

Vi ste znak koji zna da zivot nije lak, ali koji nikada ne odustaje od ljubavi.  Moramo da kazemo da ste neko ko ume da ide ka svom cilju cak i onda kada se cini da nista nije moguce ni realno. Sada postoji neko do koga vam je jako stalo i vrlo je vazno da kazemo da postoji neko do koga vam je iskreno stalo, svim srcem. Razmislite  o tome i bice vam jasno sta je ono sto vam zapravo  treba.

Ako nas pitate za savet, onda on glasi da samo treba da ucinite onako kako vam nalaze vase srce jer jedino ono najbolje zna sta je  ono sto je najbolje za vas.

Moramo dalje da kazemo da je ovo period tokom kojeg ce doci do velikih promena u vasem zivotu, i da je bitno da kazemo da ste neko koga oduvek  vodi srce kroz zivot. Tako ce biti i ovog puta, i imajte na umu… Ma koliko se nekada cinilo da vam nista ne ide, vas prava sreca tek ceka. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vrlo je vazno da kazemo da su ovo dani kada su vama emocije naglasene. Vi vise od svega zelite da volite i da budete voljeni. Cinjenica je da vam tesko pada sto sada kraj vas nije voljena osoba.

Tesko vam pada vasa samoca i to je cinjenica ali morate da imate na umu da sve dolazi u pravo vreme onome ko ume i zna da ceka. Samo polako, vodite se time da je zivot samo jedan i da su tek pred vama dani za iznenadjenja. Razmislite o tome i bice vam jasno sta je ono sto je za vas najbolje.  Slusajte glas svog srca, jer ono zaista ne gresi..

Stranice: 1 2