Devica i Vaga:Mogu od tvog zivota napraviti raj,ali i pakao!

Devica i Vaga:Mogu od tvog zivota napraviti raj,ali i pakao!

2024-02-20 0 By Admin

 

 VAGA

Znak koji je najlepsi na svetu. I znak koji je toga svestan. Vaga je neko ko je spreman da istraje u onome sto hoce i u onome sto naumi. Ona dobro zna da je zivot samo jedan i nema nimalo sumnje da ume i zna da u njemu uziva na pravi nacin. Oni koji je imaju kraj sebe imaju i nekoga ko ce ih voleti iznad svega i za pravu ljubav uciniti sve sto mogu.

Vaga je neko ko se ponasa prema ljudima tacno onako kako se oni ponasaju prema njoj. Ako joj neko na delu dokaze svoju ljubav nema sumnje da ce vaga umeti da to ceni. Ali, isto tako, ako joj neko okrene ledja kada joj je tesko, znajte da to nikada nece zaboraviti.

Ovo je znak koji ne zaboravlja ni dobro ni lose. Ume da oprosti mnogo toga ali samo onda kada se uveri da neko zna i ume da ceni ono sto neko cini za nju. Isto tako, ovo je znak koji veruje u to da se ljudi menjaju i rado svima daje drugu sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

No, ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo osoba koja tacno zna sta hoce i koja bas nikada ne odustaje od onog sto naumi. Imati vagu kraj sebe znaci imati osobu koja ce vam na delu svoju ljubav iznova dokazivati.

Stranice: 1 2