Devica i Vaga:Mogu od tvog zivota napraviti raj,ali i pakao!

Devica i Vaga:Mogu od tvog zivota napraviti raj,ali i pakao!

2024-02-20 0 By Admin

Devica i Vaga. Posebne, iskrene, odane, verne… Svoje.

 

 DEVICA

Ovo je znak sa kojim nije lako. Ovo je znak koji tacno zna sta je ono sto hoce i koji ume da se izbori za ono sto hoce.  On od zivota moze da vam napravi i raj i pakao, a sve zavisi od toga sta je ono sto zasluzite. Najveca moguca istina je da se devica ponasa prema ljudima onako kako se oni ponasaju prema njoj.

Zivot ovog zodijaka je miran. Devica nije neko ko voli nocni zivot. Ne voli lazi i prevare. Njoj je cilj da ima kraj sebe prave ljude i one na koje moze da se osloni, a takvih je malo. Vazno je da naglasimo da je ovo znak koji za pravu ljubav cini sve sto moze. Ovom znaku nije problem da ucini prvi korak jer joj je jedino vazno da usreci one koje voli. Moramo da kazemo da je svakoj devici najvaznije od svega da ima kraj sebe one koje voli. Da su oni srecni. Devica moze da bude srecna samo kada ima na koga da se osloni i to je velika istina.

Kada joj neko dokaze na delu svoju ljubav, devica to nikada ne zaboravlja. Zapravo moramo da kazemo da je ovo osoba koja voli zivot i ume da uziva u njemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Kada je srecna rado tu srecu deli sa onima koje voli. A ako to nije slucaj, onda je ovo znak koji dobro krije svoje suze i svoju bol. Devica ume da tera po svome ali je najveca moguca istina da ona nije los covek ma koliko da zivot bio tezak. Ona je pravi prijatelj koji svoju ljubav na delu dokaze.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2