Ljubavni horoskop za mart:Evo kome sledi mesec iz snova!

Ljubavni horoskop za mart:Evo kome sledi mesec iz snova!

2024-02-19 0 By Admin

 VAGA

Vazno je da ne ocekujete previse. Moglo bi doci do toga da se razocarate. Znajte da neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Ne budite sigurni da je ta osoba iskrena jer nije. Nije joj stalo kao sto mislite. Zao nam je zbog toga…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme da se kolo srece okrene. Sada vam bas i ne ide u zivotu ali ce mesec mart biti jedan od onih koji vracaju osmeh na lice. Mozda vam sledi mesec tokom kojeg cete biti jako iznenadjeni.

 

 STRELAC

Fokusirajte se na ono sto zelite. I znajte da bi mesec mart mogao da vam i donese ostvarenje te zelje. Naravno da vam nista nece pasti sa neba ali je dobro da znate sta je ono sto od zivota zelite i da se ponasate u skladu sa tim.

 

 JARAC

Ono sto je vazno da znate jeste da je jednom raku stalo do vas. Mesec mart bi mogao da bude novi pocetak kada je ljubav za vas u pitanju. Fokusirajte se na ono do cega vam je stalo jer  ce sve biti moguce.

 

 VODOLIJA

Krenite ka svom cilju. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite. Postoji neko ko vas voli iznad svega, neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac.

 

 RIBE

Mart ce biti mesec za iznenadjenja. U vasem slucaju, i za pomirenja sa nekim iz proslosti. Mislite o tome jer svakako da treba da odlucite da li je to ono sto zelite. Itekako neke zelje mogu da se ostvare i to brze nego sto mislite…

 

 

Stranice: 1 2