Bik i Strelac:Sklonite se-da prodju zodijaci pobednici!

Bik i Strelac:Sklonite se-da prodju zodijaci pobednici!

2024-02-19 0 By Admin

 

STRELAC

Znak sa kojim nije lako, ali sa kojim ume biti predivno. To je ono sto moramo da kazemo. Ovo je znak koji cini sve sto moze za one koje voli i u to nema nimalo sumnje.

Znak je ciji zivot nikada nije lak ali znak koji je u stanju da bude jaci sto je zivot tezi i bolniji. Moramo da kazemo da je ovo osoba koja tacno zna kada je vreme da za nesto ili nekoga uradi sve, a kada je najbolje da se okrene i ode. Imati ga kraj sebe znaci imati nekoga ko ce biti u stanju da vam vrati veru u sve.

U ljubav i prijateljstvo posebno. Ovo je neko ko tacno zna sta zeli i imajte na umu da nema nimalo sumnje da je spreman da istraje u onome sto hoce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Novac mu je jako vazan. Mozda, cak, na neki nacin, vazniji i od emocija. 

Znak je kojeg zivot ko zna koliko puta baci na dno, ali sto mu je teze, to on biva jaci. Predaja za njega nikada nije opcija.

Mozete ga videti i tuznog i razocaranog, ali nikada ga necete videti kako se predaje. Strelcevi su pobednici koji vam na delu dokazuju da su jaci od svega. Pobednici jer ih zivot nikada nije mazio ali oni su navikli da istraju u onome sto jesu. U onome do cega im je stalo.

Ljubav nose u srcu ali razum im cesto igra glavnu ulogu.

Stranice: 1 2