Rak:Prezire laz,reci ce istinu kud puklo-da puklo!

Rak:Prezire laz,reci ce istinu kud puklo-da puklo!

2024-02-18 0 By Admin

Ono sto ga razlikuje od ostalih je to sto uvek ima potrebu da usreci one koje voli. Sto je vrlo cesto u stanju da zaboravi na svoje zelje i potrebe kako bi oni do kojih mu je stalo imali osmeh na svom licu.

Dalje, moramo da naglasimo da je ovo znak koji smatra da je zivot jedan i koji se trudi da u njemu uziva sto vise moze. Istina je da je ovo zodijak kojeg ljubav vodi kroz zivot, i kome sitnice jako znace.

Prosto, rak ce zbog sitnice biti srecan, a isto tako ce zbog sitnice da se rasplace i to je najveca moguca istina.

Vazno je reci da niko na ovom svetu ne cuva tajne bolje od raka. To je velika istina. Kada zavoli, daje sve sto ima, i cini sve za tu osobu. Cak i kada dodje do toga da se vase prijateljstvo prekine, da dodje do emotivnog raskida… Ono sto ste rekli raku, ostaje zauvek kod njega sacuvano kao najvece blago, kao najveca tajna koja postoji.

Rak je znak koji veruje u emocije. Znak koji veruje u ljubav. Znak koji veruje u karmu. I zato sto je osoba koja veruje u karmu, zato i pazi kako se ponasa. Moramo da kazemo da on zivi tako da se ne plasi karme, jer ono sto ne bi pozeleo sebi, ne radi ni drugima.

Imajte to na umu. Poseban je po svemu.

Stranice: 1 2