Rak:Prezire laz,reci ce istinu kud puklo-da puklo!

Rak:Prezire laz,reci ce istinu kud puklo-da puklo!

2024-02-18 0 By Admin

Vazno je da naglasimo da je rak znak koji ima stav, dusu, znak koji je svestan da je ljubav najlepsa emocija…

 

Rak. Znak rodjen za ljubav. Znak kojem je emocija na prvom mestu. Skoro da ne postoji osoba na svetu koja moze da se meri sa rakom. Jer, tu kolicinu ljubavi niko nema, koju ovaj zodijak nosi u svom srcu.

Kada zavoli, on daje sve sto ima, ali isto tako zna sta ocekuje zauzvrat. Moramo da kazemo da je rak apsolutno iskren. Da ce reci istinu uvek, u svakom slucaju, da je ovo prosto znak koji se vodi time da je zivot jedan i da svako od nas dobije ono sto zasluzuje.

Rak je znak koji je jako veran i odan u ljubavi. Kada se zaljubi, za tu voljenu osobu ce uraditi sve sto moze. U to nema nimalo sumnje. Ali, bas zato sto je iskren, veran, zato sto je osoba koja je pravi prijatelj, bas zato sto je dobar covek… On ocekuje da drugi ljudi budu iskreni prema njemu. Mozda ce prastati mnogo, ali mu nikada nece pasti na pamet da oprosti izdaju ili prevaru.

Kada pricamo o karijeri, moramo da kazemo da je rak jako predan i odgovoran. On ne zeli da zavisi od bilo koga, i vazno je da kazemo da se ne libi jednog posla, sve dok je taj posao posten. Nikada ne gradi srecu na tudjim suzama, ali mu isto tako nece pasti na pamet da oprasta onima koji su gradili svoju srecu na suzama koje je on prolio.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2