Naredna 72.sata otkrivaju ljubavne tajne, price u poverenju, izdaje i prevare!

Naredna 72.sata otkrivaju ljubavne tajne, price u poverenju, izdaje i prevare!

2024-02-18 0 By Admin

VAGA

Plasite se izdaje, a misli vas vuku tamo gde ne biste smeli. Zaljubljujete se u pogresnu osobu, i vreme je da budete oprezni. Ne budite tvrdoglavi iduci za njom, kad znate da vas nikada nece voleti.

 

SKORPIJA

Pokazite malo strpljenja i radujte se novome danu. Ovo ce biti dani da uspete u necemu vaznome. Imate slobodno vreme koje ce vas radovati, ali koje morate vi da ispunite raspolozenjem. Ucinite nesto po licnoj volji.

 

STRELAC

Necete stici daleko u svojim nastojanjima da se okrenete napred. Nije vam jasno sta se od vas ocekuje, pa se dvoumite. Nemojte da vas neko pokoleba, pa da idete nazad, umesto napred. Price u poverenju koje ste culi, prvo proverite. Nikad nije kasno da reagujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Od vas se ocekuje da budete svesni nekih koraka i da zanemarite sve nevazno. Morate odoleti srcu da reaguje ishitreno. Upravo cete imati dane koji ce zahtevati slicnu reakciju. Budite mudri, i ne brzajte, no prvo razmislite, pre no sto nesto kazete.

 

VODOLIJA

Ko vas voli i ko vas cini da budete i tuzni i srecni? Sada je red da dobro promislite sta je pravi osecaj u vama. Ucvrstite svoja osecanja, pre nego se izjasnite. Morate sve da dobro izmerite i da znate da li je ljubav u pitanju, ili samo trenutna zaljubljenost?!

 

RIBE

Pokazite vise osecanja prema jednoj osobi koja vas gleda sa ljubavlju. Verujte da ne glumi i ne krije nikakve tajne. Namere su joj postene i budite svesni da vas nece voditi u pravcu prevare, niti izdaje. Nudi vam srce na dlanu i ljubav cistu i iskrenu.

Stranice: 1 2