Naredna 72.sata otkrivaju ljubavne tajne, price u poverenju, izdaje i prevare!

Naredna 72.sata otkrivaju ljubavne tajne, price u poverenju, izdaje i prevare!

2024-02-18 0 By Admin

Naredna 72 sata otkrivaju ljubavne tajne, price u poverenju, izdaje i prevare!

OVAN

Mislite da jedna osoba ne moze doci do ljubavne tajne koju krijete. Zalud to cinite jer su vase ljubavne tajne vasa ocigledna osecanja. Zaljubljeni ste u jednu osobu i vasa je ljubav ocigledna. Uskoro ce vas procitati kao knjigu.

 

BIK

Niste spremni da se odricete nekih novih poznastava, ali jednog cete morati. Neko vam se predstavlja kao prijatelj, a u stvari je lazni prijatelj. Servira vam laz o nekome do koga vam je mnogo stalo. Shvaticete da je inicijator prevare,kakvoj se ne nadate. Neke tajne ce izaci na videlo.

 

BLIZANCI

Tajne su u vama i u vasem  srcu, a ticu se jednoga raka. Volite ga i ovih cete dana uciniti sve da mu se priblizite. Pred vama je nesto jako lepo i vreme je da budete spremni da uzivate. Imate sansu da udjete u emotivnu vezu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ne oklevajte da ucinite sve da budete jasni i konkretni. Stalo vam je da otkrijete tajne srca, a one idu ka odredjenoj osobi. Ne cutite vise, nego pokazite da ste zaljubljeni i da zelite da se zabavljate. Zelite iskrenu vezu.

 

LAV

Ako ste neko ko zna da se moze  uspostaviti kontakt, vi cete to i uciniti. Prici cete i jasno izraziti svoje simpatije. Niste neko ko uvija i cuti, vec nastupate direktno. Posto se otkrivaju velike ljubavne tajne, zasto da i vi cutite?

 

DEVICA

Vasa emocija je otkrivena i sada budite  otvoreni. Price u poverenju koje ste pricali nekima, sada su otkrivene. Ostaje samo da znate do cega vam je stalo i da i krenete za tim. Vreme je da se razotkriju sve tajne.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2