Martovska carolija vas ceka:Ovan ce pronaci ljubav svog zivota,a Rak i Blizanac preko prepreka do uspeha!

Martovska carolija vas ceka:Ovan ce pronaci ljubav svog zivota,a Rak i Blizanac preko prepreka do uspeha!

2024-02-18 0 By Admin

VAGA

Ne nadate se mnogo cemu, mada mozete da se usmerite ka necemu odredjenom. Neka to za sada bude vase emotivno polje. Trenutno je prazno jer ste usamljeni, i morate se starati da se to menja. Ucinite nesto za sebe.

 

SKORPIJA

Niste ni svesni  da vas ceka  nesto lepo i vreme je da se to i desi. Nekoga cete sresti i to ce biti nesto sto ce promeniti sve vase buduce dane. Bice to osoba koja ce da ostvari vase snove i da vam donese ono sto se zove martovska carolija.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Nemate srece da sebe usmerite nekim vecim ciljevima. Zato cete biti vrlo zadovoljni onim sto imate. Niko ne moze da pretpostavi, cak ni vi, da ce ovo biti vasi dani. Dani srece koje vam nosi martovska carolija.

 

JARAC

Ponosite se sobom, ma kako da se probijate kroz zivot. Nekada lako, nekada tesko, ali to je zivot.  Pred vama su dani u kojima cete morati da odredite dalji pravac. Zato ne oklevajte da taj pravac bude u smeru jedne posebne osobe.Sa njom biste mogli da ostvarite ljubav i da vas ceka martovska carolija.

 

VODOLIJA

Nadate se onoj koja vas voli i koja vas  ceka. Niste svesni sta zelite i sta je ono sto vas  zanima. Da li joj se zelite posvetiti u potpunosti, ili samo za neko vreme? Ponasacete se bas kao da zelite da testirate i sebe i osobu do koje vam je stalo.

 

RIBE

Niste spremi za nove korake, ali cete se truditi. I nije da ce bas sve da bude do vas, bice i do jos nekoga. Nemojte oklevati da se usmerite tamo gde vas budu ocekivali. Sve prepustite vremenu i trenutku.

 

Stranice: 1 2