Martovska carolija vas ceka:Ovan ce pronaci ljubav svog zivota,a Rak i Blizanac preko prepreka do uspeha!

Martovska carolija vas ceka:Ovan ce pronaci ljubav svog zivota,a Rak i Blizanac preko prepreka do uspeha!

2024-02-18 0 By Admin

Martovska carolija vas tek ceka, i dok ce jedni do uspeha, drugi ce pronaci ljubav svog zivota!

OVAN

Vreme je da se i za vas pronadje nesto lepo. Vreme je za ljubav vaseg zivota i vi cete  je naci. Ne slutite srecu, ali vam sledi. Prava martovska carolija ce vas uciniti srecnim i voljenim. Volecete i bicete iskreno voljeni.

 

BIK

Vreme je  da se pokazete u najboljem svetlu. Zato gledajte da osvetlate svoju ljubav i sve ono sto osecate. Pokazite sta vas sve muci i sta je ono sto biste morali da pokazete. Malo je i do hrabrosti, nije sve do povoljnih okolnosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Idete napred i necete se radovati sto cete naici na prepreke. Ipak necete da se predate na putu uspeha. Ono sto ste zamislili, to cete i ostvariti, makar sto puta radili ispocetka. I svi znaju da je vasa upornost put do uspeha koji cete ostvariti.

 

RAK

Ne bojite se prepreka koje ce vam se ispreciti. Pred vama je da se maksimalno trudite i to cete i ciniti. Uporni ste i vredni i zato cete uspeti da idete preko prepreka do uspeha. Postavili ste sebi cilj, i ostvaricete ga bez obzira na sve.

 

LAV

Niste bili spremni da se suocite sa nekom osobom, pa je vreme da razmislite o tome. Da li ste u stanju da prevazidjete sve sto vas je posvadjalo? Budite odlucni u onome sta vas se tice. Razjasnite se da biste kasnije lakse komunicirali.

 

DEVICA

Vasa sreca je da ste na pragu da se zaljubite i to bas u onu koja vas gleda. Pred vama je srodna dusa i vasa je sreca vrlo skora. Niste svesni sta vas ceka i sta cinite da biste pokazali svoja osecanja. Ne brinite, sva ce doci spontano.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2