Neverovatan ljubavni horoskop:Vreme je da sudbina spoji rastavljene!

Neverovatan ljubavni horoskop:Vreme je da sudbina spoji rastavljene!

2024-02-17 0 By Admin

VAGA

Sudbina vas povela pogresnim putem jer ste se zaljubljivali u pogresne osobe. Mada vas je  vodila i boljim koracima, jer ste im se nadali, uvek ste na kraju razocarani. Vreme je da se konacno izborite za svoju srecu, a ona vam se smesi sa  jednom  ribom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Osecate se nesrecno i usamljeno, i zaboravljeno od sudbine. Miljenik srece niste nikada bili, a sada osecate da tonete jos dublje u tugu. Vreme je da krenete dalje i da se otrgnete od samoce.  Osvrnite se, neko vas posmatra odavno i zeli biti sa vama.

 

STRELAC

Posvadjani sa jednim jarcem i rastavjeni od njega, osecate se kilometrima daleko. Ipak jasno znate oboje da ste srcima i bliski i blizu. Mada se se desilo sticajem nepovoljnih okolnosti, opet cete da budete i skupa i srecni. Sudbina je resila da spoji rastavljene.

 

JARAC

Niste ni svesni koliko volite i koliko patite, a razlog je jedan lepi jarac. Svakako da je to jedina vasa ljubav i jedino vase interesovanje za buducnost. Dok  gubite nadu da cete se ikada sresti, sudbina ce ponovoo da ukrsti vase zivote. I spojice vas.

 

VODOLIJA

Ne znate sta vam se desava u dusi i u srcu, ali cutite i bolite svoju bol. Mozda je vreme da se ponovo otrgnete i da se zna sta vam je na srcu. Pokazite da morate  da se ponovo trgnete  i da podignete svoju glavu visoko. Vreme je za  novi pocetak i novu srecu.

 

RIBE

Ponasate se kao da ne znate  ni sta zelite, ni sta biste hteli. Vreme je da stvari uzmete u svoje ruke i da se zna sta cete dalje.  Ako  napravite veliki korak, mozete se i nadati velikom stvarima.Ovako samo sebe  mucite i vracate u tuzne dane. Idite napred!

Stranice: 1 2