Strelac je jedan jedini, on je zakon kojeg svi moraju postovati!

Strelac je jedan jedini, on je zakon kojeg svi moraju postovati!

2024-02-17 0 By Admin

 Danas vam pricamo o osobi rodjenoj u znaku strelca. Moramo da kazemo da je ovo neko ko tacno zna sta hoce.

 

Strelac je znak koji za pravu ljubav cini sve. Znak koji ume i zna da voli najvise na svetu i u to nema nimalo sumnje. Imajte na umu da je ovo znak koji deluje hladno ali koji voli svim srcem. Kada se zaljubi dace sve sto ima i istina je da je ovo znak koji ce vas voleti svim srcem. Bice odan, veran, volece iskreno i uvek na svaki nacin pokusavati da usreci one do kojih mu je stalo.

On se razlikuje od svih zato sto ima petlju da kaze sta je ono sto misli. Cak i onda kada se cini da odustaje ovo je znak koji je borac.

Ne voli da ga lazu. To je jedino preko cega nikada nece preci. Moramo reci da je osoba koja ima dusu i koja ce voleti kao retko ko na ovom svetu.

Ovo je znak koji je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu ako mu dokazete da ste je vredni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada zavoli, osoba rodjena u ovom znaku ce dati svoju dusu i voleti kao niko nikada ranije. Ali isto tako, ovo je znak koji ima petlju i koji odlicno zna kada je vreme da se bori, a kada je vreme da se okrene i ode.

Novac mu je jako vazan. Nikada od osobe rodjene u ovom znaku necete doziveti da kaze da mu je vazna samo ljubav. Nije. On je znak koji je kompletna licnost. Volece odano i iskreno i bice spreman da se bori za ono sto hoce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2