Nova sedmica nosi:Ljubavne oluje Vodoliji i Vagi,ludu srecu Lavu,a ovom zodijaku novac!

Nova sedmica nosi:Ljubavne oluje Vodoliji i Vagi,ludu srecu Lavu,a ovom zodijaku novac!

2024-02-17 0 By Admin

VAGA

Ne ocekujete ljubavnu oluju, ali ce vam zadesiti. Osecate da nesto ne stima u vasoj vezi. Ipak tome niste pridavali nekoga znacaja i sada ste  u dilemi. Sa jedne strane ste zbunjeni, sa druge uplaseni. Morate naci odgovor sta ciniti i cemu se nadati.

 

SKORPIJA

Kazete da ne mislite sta ko o vama govori, a ipak vas brinu neka govorkanja. Vreme je da znate sta je to, i da malo i oslusnete. Narednih dana morate biti oprezni da znate sa koje strane kruze tracevi. I da ih zaustavite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ne mislite ni o cemu, osim da ste u novcanoj krizi. Imali ste neodlozne izdatke, a i vasa zarada nije zadovoljavajuca. Ne brinite, sreca ce vam se osmehnuti kada se najmanje nadate. Sledi vam neocekivani novac.

 

JARAC

Imate dane pred sobom koji vam nose neke odredjene sanse. Moracete biti strpljivi i videti neke povoljnosti samo za sebe. Iskoristite ih i nemojte da tracite vreme na suvisna pitanja. Samo pokazite snagu da istrajete.

 

VODOLIJA

Zaljubicete se i imacete ludacku srecu da vam ta ljubav bude uzvracena. Odavno se niste osecali tako dobro i srecno. Pred vama su koraci koje cete ciniti spontano. I osecaj prave ljubavi, dace vam osecaj da se poznajete ceo zivot.

 

RIBE

Niste neko ko zna sta da cini u kojem trenutku. Ipak cete imati jednu situaciju u kojoj cete postupiti razumno. Kada se bolje razmisli, i sami cete sebe da iznenadite. Donecete jednu odluku koja ce se pokazati kao prava. Odluka u pravom trenutku vam donosi iznenadjenje.

 

Stranice: 1 2