Nova sedmica nosi:Ljubavne oluje Vodoliji i Vagi,ludu srecu Lavu,a ovom zodijaku novac!

Nova sedmica nosi:Ljubavne oluje Vodoliji i Vagi,ludu srecu Lavu,a ovom zodijaku novac!

2024-02-17 0 By Admin

Nova sedmica nosi ljubavne oluje, ludu srecu i neocekivan novac!

OVAN

Sledi nova sedmica. Za ludu srecu, trebace vam jos dosta i truda i dana. Zato idite za svojim obavezama i ne zaboravite da date sebi predaha. Vi ste sposobni da znate sta cete i kako da rasporedite sve sto vas ceka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Morate da prelomite neka desavanja i da se zna sta je ono sto zelite. Vreme je da pokazete da cete se moci da snadjete i da ispunite neka ocekivanja. Od vas se ocekuje da budete na visini zadatka. Potrudite se!

 

BLIZANCI

Srce vas  vodi ka onoj kojoj dugujete mnogo toga.Pored sve ljubavi i paznje, duzni ste joj i zahvalnost za sve. Ovih dana joj spremite nesto lepo, neko malo iznenadjenje. Ne zaboravite da srecu cine male stvari, a vas partner je skromna licnost.

 

RAK

Budite odlucni da se zna sta je ono sto zelite. Ako ste do sada cinili sve za druge, sada ucinite nesto za sebe. Vreme je da pocnete da zivite za sebe, i neka ovi dani budu oni vasi. Dani za vase zelje.

 

LAV

Necete ni pomisliti na ludu srecu koja vas ceka, jer joj se ne nadate. Svakako cete biti odusevljeni onim sto sledi. Bice to susret sa srodnom dusom i vi cete zavoleti i biti voljeni. Da se uverite u to bice dovoljan par pogleda.

 

DEVICA

Niste svesni sta hocete, niti sta sve mozete! Moracete vrlo dobro da promislite o svemu. I o svojim zeljama i svojim mogucnostima. Pred vama su novi dani i morate imati neki plan. Odmerite svoje snage.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2