Finansijski horoskop do pocetka marta: Najveci preokret finansija osetice Bikovi!

Finansijski horoskop do pocetka marta: Najveci preokret finansija osetice Bikovi!

2024-02-17 0 By Admin

VAGA

Necete imati bas neki preokret na polju finansija. Vreme vam dozvoljava da popravite svoje fina nsije. Od vas se ceka da donesete nove korake i da cinite sve. Znajte da vise poslova donosi i vise finansija. Zato radite i ne zelite.

 

SKORPIJA

Radite previse, ali se ne zalite na polje finansija. Kod vas je stalno stabilno stanje pa ce da bude i dalje. Vreme je da ispunite sebi svaku zelju i da se radujete. Vama ne treba preokret finansija, preokret koji vam treba je na polju ljubavi.

 

STRELAC

Necete biti zadovoljni sto cete biti u prilici da udjete u neke dugove. Izbegnite ih! Vasa finasijska situacija ce biti zanemarljiva u odnosu na nesto drugo. Nece vam novci preticati, ali cete imati taman dovoljno za sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Niste bas spremni da se bavite novcima jer ih nemate. Vase finansije ce biti dosta lose, ali cete se nekako preneti. Zato vam ne sledi nista no da ucinite veliki preokret. Morate raditi vise, ako treba i dva posla.

 

VODOLIJA

Imali ste ustedjeno nesto novaca, ali vam se to istopilo. Sada cete imati mnogo obaveza koje ce vas naterati da se vase finansijsko stanje popravi. Zato se morate potruditi, da ucinite veliki preokret. Onakav kakav ce vas vratiti na staro.

 

RIBE

Niste svesni da vas prati veliki finansijski pritisak. Bicete u finansijskoj nedoumici. Imacete mnogo novcanih troskova i vreme je da se potrudite da smanjite troskove. Neki ce biti veliki, i neopravdani. Rasporedite novac da vam moze potrajati do kraja meseca.

 

Stranice: 1 2