Finansijski horoskop do pocetka marta: Najveci preokret finansija osetice Bikovi!

Finansijski horoskop do pocetka marta: Najveci preokret finansija osetice Bikovi!

2024-02-17 0 By Admin

Ovo je finansijski horoskop do pocetka marta i najveci preokret finansija osetice Bikovi!

OVAN

Do pocetka marta se sve menja. Vreme pred vama ne obecava neke novcane probleme. Nece vam biti lako da radite jer cete biti prebukirani obavezama. Ipak cete uspeti sve da uradite na vreme, i da otaljavate poslove.Savesni i vredni, imacete taman za sebe.

 

BIK

Najveci preokret na polju finansija, uskoro cete imati bas vi. Pratili su vas stalna zaduzenja i razduzenja koja su isla u krug i ponovo. Sada je doslo vreme da se konacno resite stalnih dugova i potrazivanja.  Krenuce vam na polju finansija.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Pratila vas je neka luda i neocekivana sreca. Mozda cesto i nicim ne zaduzena, ali ste je imali u zadnje vreme. Pred vama su novi zadaci i novi izdaci. Trebace vam velika finansijska potpora, a necete je imati od koga da ocekujete.

 

RAK

Niste u dobroj finansijskoj poziciji, mada radite za dvoje. Imacete velike novcane izdatke i bice vam tesko da podmirite sve potrebe. Ipak cete se nekako snalaziti, jer ste nesto sitno i stedeli. Krili ste od sebe samoga.

 

LAV

Niste spremni  da priznate da ste neko ko nikako da pocne ekonomisati.Mnogo cete raditi imnohgo i imati,ali vam to nece ciniti zadovoljstvo. Veliki preokret ce da igra ulogu u svim zbivanjima vasih finansija.

 

DEVICA

Vi ste neko ko zna kako da se dovija na razne nacine.Vreme je da budete odlucni i da svoje finansije dovedete u red. Taman cete imati toliko da necete dugovati. Mozda biste imali vise, ali vi pomazete jednoj osobi. Tankih je finansija i ne zalite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2