Subota, nedelja i ponedeljak donose susret zbog kojeg ce zakucati necije srce!

Subota, nedelja i ponedeljak donose susret zbog kojeg ce zakucati necije srce!

2024-02-16 0 By Admin

VAGA

Vreme je da se okrenete svojim zeljama ovih dana. Bice to kao da menjate list i okrecete novu stranu. Prethodne dane ste  radili, a i sada je vreme da se odmarate. Vreme je da vase srce zaigra i da se odmarate u drustvu bliznjih.

 

SKORPIJA

Niste ni svesni dqa ce ovo biti dani za dugo pamcenje. Svemu se mozete nadati osim jednoj osobi. A  bas ta osoba ce vas  iznenaditi svojim dolaskom. Zato ce i vase srce da zakuca jace i nece kriti svoju radost.

 

STRELAC

Ako ste i mislili da ce vas sreca zaobici, verujte da nece. Bice ovo dani lepog druzenja i pozitivnog raspolozenja. Vasa sreca ce zablistati punim sjajem i radujte se zbog toga. Neka ovo budu vasi dani  kao nagrada za one koji nisu bili lepi.

 

JARAC

Od vas se ceka da se okrenete boljim danima, pa ucinite nesto za sebe. Vase obaveze se mogu i pomaci, i odgoditi ako treba. Ne dozvolite da jedna osoba ceka na vas. Ne drzite je u neizvesnosti. Zaljubljena je u vas.

 

VODOLIJA

Vreme je da se sukobite sa jednom osobom, mada stalno izbegavate taj susret. Zelite da se ispitaju sva vasa osecanja i verujete da hoce. Sam susret sa onom koju volite, uznemirice vase srce. Nemojte da se sukobljavate vise, no resite sta  je bolje.

 

RIBE

Od vas se ceka da se poklonite jednoj vagi. Zaljubila se u vas, i jos uvek ne odustaje. Njena ljubav je bezuslovna i morate to i uvideti i priznati. Ne samo drugima, vec i sebi. Zato ce ovi dani mozda da budu oni u kojima ce vase srce konacno da voli.  I da bude voljeno.

Stranice: 1 2