Subota, nedelja i ponedeljak donose susret zbog kojeg ce zakucati necije srce!

Subota, nedelja i ponedeljak donose susret zbog kojeg ce zakucati necije srce!

2024-02-16 0 By Admin

Dani su pred vama oni sto donose susret zbog kojeg ce zakucati necije srce!

OVAN

Imate  vreme za sebe da date sebi malo predaha. Vredni i savesni, kada radite bavite se samo poslom i nicim vise. Sada je red da se zabavite necim sto ce vam povratiti i veru i snagu. Sledi vam susret zbog kojeg ce zakucati vase srce.

 

BIK

Odgovarate na svaku rec koja vam se ne svidi, jer imate svoje misljenje. Mozda se sada nadjete u duelu sa nekom osobom.Vereujte da joj necete moci parirati u razgovoru. Budite oprezni u onome sto budete komentarisali.

 

BLIZANCI

Ovo su dani u kojima cete zeleti da budete u centru paznje. Cinicete bas sve da se dodvorite jednoj osobi sto vas gleda. Mozete razmisliti  zasto to zelite, i zasto  ce vam zakucati srce?Mozda je zelite opciniti jer vam se dopada.

 

RAK

Dani pred vama su konacno oni u kojima zelite da se opustite. Imacete prilike da vidite neke odredjene osobe koje niste videli dugo. Bice tu i neki neocekivan susret koji ce vam pomeriti srce. Pazite da ga i ne povredi!

 

LAV

Okrecete se onoj koju volite, ali cinite to na pogresan nacin. Vreme je da je samo volite, umesto sto je uslovljavate. To sto imate uslove koje treba ispuniti da vam se vrati, nije dobro.  Razmislite da li je volite dovoljno!?Mozda ne?

 

DEVICA

Vreme je radovanja pred vama i ucinite to sebi. Pustite nervozu, lose misli i negativnu energiju. Smesite se makar i ne bili srecni. Nije sreca samo u jednom polju. Sreca je kada ste srecni svojim zivotom u celini.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2