Kraj sedmice ce biti caroban za ova tri znaka zodijaka!

Kraj sedmice ce biti caroban za ova tri znaka zodijaka!

2024-02-16 0 By Admin

  STRELAC

Dugo ste radili i trudili se.Ali, ovaj kraj sedmice ce konacno doneti priznanje za vas rad i trud i to je ono sto moramo da kazemo. Dakle, moguce je da ce uslediti poslovna ponuda o kakvoj ste do sada mogli samo da mastate.

Mozda ce to cak biti ponuda koja vas na neki nacin cak i uplasi… Ne u smislu da to ne zelite, vec sto ce odgovornost koju cete imati biti velika. Mozda cete pomisliti da niste svemu tome dorasli ali nemojte razmisljati negativno.  No, polako, jer vi ste neko ko ce dobiti priliku da pocnete ispocetka i kada ce vam biti jasno da postoji karma,  i da svako dobije ono sto zeli, odnosno ono sto zasluzuje.

 

SKORPIJA

Ako ce nekome kraj ove sedmice biti lep, onda ste to vi. Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovo biti prilika da pocnete ispocetka.

Jer, kraj ove sedmice vama donosi ostvarenje jedne velike zelje nakon koje cete imati mogucnost da pocnete ispocetka. Ovo se pre svega odnosi na ljubav, jer postoji mogucnost pomirenja sa osobom iz proslosti. U pitanju je neko ko vam jako znaci, i neko koga zapravo  nikada niste preboleli. Moguce je da cete tokom vikenda doci do svog cilja i saznati da je vreme da zaboravite na ponos, na inat, na ego, da ucinite onako kako vam nalaze vase srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Neke skorpije bi mogle da se iznenade, ako su u vezi, iz prostog razloga sto ce voljena osoba da im priredi nesto sto se ne vidja svakodnevno. Polako, vazno je da ucinite kako nalaze srce i da toj osobi uzvratite istom merom. Svakako da je to zasluzila…

Stranice: 1 2