Istina o ljubavi u buducnosti:Nekome ce voljena osoba zauvek okrenuti ledja!

Istina o ljubavi u buducnosti:Nekome ce voljena osoba zauvek okrenuti ledja!

2024-02-16 0 By Admin

VAGA

Ovo je vreme koje ce vam ici na ruku. Pred vama su neke povoljne prilike koje cete iskoristiti. Nema sanse da se sta menja na vasu stetu. Zato cinite sta vam je volja i iskoristite sanse koje vam se pruzaju.

 

SKORPIJA

Morate se miriti sa cinjenicom da pocinjete da preterujete. Mnoge situacije su takve da pocinjete da se ponasate dominantno. Nije da cinite nesto lose, ali takvo ponasanje smeta jednoj osobi. Cini je manje vrednom.

 

STRELAC

Hocete ono sto pozelite i nece vam biti niko i nista, prepreka da to i ostvarite. Navikli ste da sledite zelje i tesko se mirite sa porazima. Mozda vam okrene ledja ona koju mislite da cete lako osvojiti. I mozda to ucini bas zbog neke druge ljubavi!

 

JARAC

Nemate mnogo zelja za naredni period. Znate da je suludo zeleti unapred posebno ono sto je nemoguce. Budite odlucniji po pitanju zelja postavite sebi cilj. Ono sto vam je u srcu sledite, a nemojte da smatrate nemogucim.

 

VODOLIJA

Iznenadjeni ste jednom posetom, a to ce vam dati krila. Konacno cete se osetiti voljenom osobom. Vreme je da budete spremni da se opet osnazite i da se vratite na put samopouzdanja. Da idete napred i da volite ponovo.

 

RIBA

Idete napred i ne osvrcete se nazad, bez obzira sta ostavljate. Vreme je da budete spremni za neke nove korake i nove pocetke. Makar i nemali snage za novi dan, moracete da glumite. Pred jednom osobom pokazite da ste dobro i da vam nista nije.

 

Stranice: 1 2