Istina o ljubavi u buducnosti:Nekome ce voljena osoba zauvek okrenuti ledja!

Istina o ljubavi u buducnosti:Nekome ce voljena osoba zauvek okrenuti ledja!

2024-02-16 0 By Admin

Kojem ce zodijaku voljena osoba okrenuti ledja zbog druge ljubavi?

OVAN

Samo vam fali malo vise paznje i malo vise smelosti. Vreme je da pokazete jednoj osobi da vam je stalo do nje. Zato se ohrabrite i budite odlucniji koracima do srece. Ne dajte da vam sreca okrene ledja.

 

BIK

Vidite da vam ne ide kako treba, a i da se morate srediti. Sve je do vasih koraka, zato ih cinite odlucno i smelo. Ne smete se dvoumiti u koracima koji se moraju uciniti i koji vas cekaju poslije ili pre.

 

BLIZANCI

Dajte sebi na volju i pokazite da ste voljni da se ohrabrite u jednom planu. Nemojte da vas neko pokoleba, nego sledite svoj naum. Odlucite se  sta vam je vazno, a sta manje vazno. Kada nadjete prioritet, samo gazite napred.

 

RAK

I ne pomisljate da ce vam voljena osoba da okrene ledja zbog nekog drugog. Spremni ste da mislite na drugacije situacije, ali takonesto,nikada. Mozda se nadjete u poziciji koaj ce da lici na  slicno tome. Budite spremni da se borite.

 

LAV

Mozda na jednu osobu vrsite uticaj koji prelazi mere, pa je vreme da se zapitate sta cinite. Nemojte se diciti time, vec se zapitajte zasto? Vas uticaj mora da bude takav da je posledica ljubavi, a ne posledica vase volje.

 

DEVICA

Odlucite se sta cete i pokazite da ce da vas prati sreca. Samo napred idite za svojim zeljama i nemojte ih gusiti. Za sada cuvate osecaj koji vas vodi ka onoj do koje vam je stalo. Ali nece trajati dugo, ako ga ne ispoljite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2