Ciganske karte vam otkrivaju sta koga ceka do 28.februara!

Ciganske karte vam otkrivaju sta koga ceka do 28.februara!

2024-02-16 0 By Admin

VAGA

Ciganska karta vam vidi dilemu i to ne jednu. Bicete  zbunjeni i vasa ce osecanja biti pomesana. Vreme je  da se sami sa sobom razracunate i otkrijete svoje zelje i ciljeve. Zatim neka vam prioritet bude ono najvaznije od svega.

 

SKORPIJA

Ciganska karta vam ostavlja samo jednu opciju, a to je da se uozbiljite. To podrazumeva da jednu osobu konacno iskljucite iz svoga zivota. Vreme je da budete i ozbiljni i odlucni i znate sta hocete. A jednu osobu morate udaljiti iz svoje blizine. I iz zivota, uopste.

 

STRELAC

Ciganska karta vam vidi ljubav u bliskim danima. Bice to ona koju ste osvajali dugo i smisljali vesto plan, kako da je zavolite. Ni ona nece biti ravnodusna prema vama, pa se radujte sto ce obostrana ljubav biti sansa za srecu.

 

JARAC

Ako i mozete da se okrenete napred, ne zurite jos neko vreme. Ciganska karta vidi da se morate pokazati strpljivim. Ona koja se dvoumila da udje u vezu sa vama, konacno ce popustiti. Priznace vam da je glumila ravnodusnost.

 

VODOLIJA

Vreme je da ciganska karta i vama predvidi bolje dane. Sa druge strane, vi ste ubedjeni da vas nece hteti sreca. Vreme je da se okrenete napred i da za buducnost ne vezete proslost. Sve dok to cinite, necete biti srecni.

 

RIBE

Svakako da ce ovo biti povoljan period za vas ribe. Zato vas ciganska karta savetuje da iskoristite svoju sansu. Upozorava vas da se ovakva sansa nece dugo pruziti. Zato ne razmisljajte dugo, vec je u momentu je i prepoznajte i iskoristite.

Stranice: 1 2