Bik: Deluje prek, ali je u dusi dobrica! Fali mu podrska voljene osobe koju ce uskoro naci!

Bik: Deluje prek, ali je u dusi dobrica! Fali mu podrska voljene osobe koju ce uskoro naci!

2024-02-16 0 By Admin

Vreme je da bik ostvari i onu drugu stranu zivota, emotivnu stranu. I da nadje srodnu dusu koja ce mu biti oslonac i podrska!

BIK dama

Osoba je koja voli srcem i sada je pravo vreme da se nadje na pravom putu. Vreme je da bude odlucna  i da zna koji joj je glavni cilj. Od vas se ceka da budete i dalje ona koja ce da bude od reci i od dela. Vreme je da konacno zavoli, da voli i da bude voljena.

Vasa srca moraju da se udruze sa onim koje vas zanima i za kojim vam kuca srce. Zelite da kucaju dva zaljubljena srca i da svoju ljubav ostvarite u potpunosti. Nekada delujete kao prek lik, ali ste u dusi dobrica. Oni koji vas vole, moraju da znaju da cete im biti sve, samo ako im to dozvolite. Samo vam treba malo vise da vas upoznaju.

BIK gospodin je osoba koja deluje kao da je malo prek, ali  daleko je od toga. Samo vam treba malo paznje koja bi vam dala krila. Voljena osoba i srodna dusa koja bi vam ulila snagu i dala samopuzdanje. Jedino sto sto vam fali jeste podrska voljene osobe. Da vam bude podrska i oslonac u svim usponima i svim padovima.Da  vam vrati radost i svetlo zivota, i da konacno budete srecni i voljeni.

Vi ste osoba koja uliva poverenje, ali i ona osoba koja uziva poverenje. Stekli ste ga radom i trudom, postovanjem svake licnosti. I konacno je vreme da sa rukom u ruc,i sa voljenim bicem ostvarite svoj san. Da volite i da budete voljeni.

 

Stranice: 1 2