Bik: Deluje prek, ali je u dusi dobrica! Fali mu podrska voljene osobe koju ce uskoro naci!

Bik: Deluje prek, ali je u dusi dobrica! Fali mu podrska voljene osobe koju ce uskoro naci!

2024-02-16 0 By Admin

Ovaj zodijak mozda deluje prek, ali je u dusi dobrica! Jedino sto mu fali jeste podrska voljene osobe koju ce uskoro naci!

BIK

Zodijak ste koji ste mozda deluje kao da je prek, ali je u dusa dobrica. Jedino ono sto vam fali jeste podrska i oslonac voljene osobe. Za sada je nemate, ali cete je uskoro naci. Vi ste mnogo odlucni i odgovorni, pa kada nekada nesto hocete, to cete i uspeti.

Vi ste neko ko je u sustini jaka i vrlo snazna licnost. Mozete se radovati svemu, i mozete ciniti sto vam je volja. Kada nesto hocete, vi necete odustati od toga. Bicete vredni i savesni i pokazacete da cete svoj cilj doterati do kraja.

Inace ste jako vredni i kao takvi ste rasli i trudili se da zadobijete odredjeno poverenje. Nikada se ne predajete, ma kako vam tesko bilo. Od svoje mladosti ste se trudili da budete neko i to ste i postigli. Svoje mesto pod suncem ste nasli i ostvarili, i to vam je plus. Postigli ste da vas cene i vole, i da vas postuju.

Tako kako ste se borili, tako ste se i izborili, i sada vam je jasno da je vreme uzivanja. Za sve ono sto imate, zahvalni ste sudbini pred kojom niste poklekli. Niste se pomirili sa onim kada niste imali. I niste se pomirili sa time da tako i ostane. Sve sto ste zeleli, to ste i ostvarili, i sada cete se ponositi. Vasi uspesi ce biti jako lepi i vi cete uzivati u njima. Ali je pitanje vase srece, i druga strana zivota.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2