Petak,subota i nedelja:Tokom sedamdeset dva sata,ovim znacima slede minuti vredni zivota!

Petak,subota i nedelja:Tokom sedamdeset dva sata,ovim znacima slede minuti vredni zivota!

2024-02-15 0 By Admin

VAGA

Vec dugo se dvoumite kako da donesete odluku,ali cete je doneti. Onos to cete resiti bice ispravno i u vasu korist. Konacno ce i vama da uslede minuti vredni zivota. Sreca u najavi, ali i potrajace, na vasu radost i dalje.

 

SKORPIJA

Odlucno tvrdite nesto, i drzite se svoga uverenja. Takvi ste, uporni i tvrdoglavi, pa cesto i nepopustljivi. I ovih dana cete biti takvi po pitanju jedne osobe. Ona vas voli i verujte da cete pogresiti takvim svojim drzanjem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Budite otvoreni i srdacni i ne dajte nikome da vas omalovazava. Ako je to do sada cinjeno, vise nece biti. Stacete ovih dana na put dokonim ljudima, ali i jednoj odredjenoj osobi. Neka ima svoj zivot, umesto sto je ljubomorna na vas.

 

JARAC

Pokazite vise interesovanja prema onoj koja vas voli. Nemojte da mislite da je sada vreme da je drzite u neuzvesnosti. Ona vas voli i ceka, ali  i vi ucinite nesto da joj odgovorite. Ako osecanja poteku sa obje strane, dozivecete trenutke ciji minuti zivota vrede.

 

VODOLIJA

Zasto se trudite da budete vredni pred nekim, kada vam se to ne vidi? Uporno dozvoljavate  jednoj osobi da vas omalovazava. Znate da vredite i nista se ne brinite sta ce ko ga kaze. Zivite za sebe, a ne za druge i njihova misljenja!

 

RIBE

Vreme je za bolje dane i lakse korake,  pa vidite da budu jos bolji. Mozda se mozete osloniti na jednoga jarca sto vas voli. Voli vas ali cuti, jer nije dovoljno hrabar da vam iznese svoja osecanja. I ne mora, vi cete mu reci sta vam je na dusi!

 

Stranice: 1 2