Jarac i Devica: Tek sledi njihovo vreme i doba ljubavi za oba znaka!

Jarac i Devica: Tek sledi njihovo vreme i doba ljubavi za oba znaka!

2024-02-15 0 By Admin

 Mozda ste losa kombinacija po misljenju drugih,ali vas nista nece spreciti da volite ludo jednu osobu!

Devica

Bilo je konacno vreme da stanete na put svemu sto vas je kocilo i sto vas je sprecavalo u bilo cemu. Na polju obaveza, po pitanju poslovnog sveta, po pitanjima osecanja i trajnih ljubavi. I sve sto je bilo neuspesno, ili bolje reci lose, vreme je da doceka i svoj kraj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Kraj losim stvarima, pogresnim koracima i kraj laznim ljubavima. Sada je vreme za bas sve suprotno tome. To ce biti lepe stvari, ispravni koraci i prave ljubavi. Jedna ce se izdvojiti i postace vas oreol srece, vasa oaza mira. Nekoga cete sresti i zavoleti i to ce biti to.

Mozda necete  naici na neka odobravanja. Mozda ce smatrati svi oko vas da ste losa kombinacija i da niste pravi spoj. Vi cete konacno zauzeti svoj stav i svima pokazati gde im je mesto. Jer da ste ranije pokazali svoj stav, ne biste bili mnogo puta tuzni, ostvaljeni, usamljeni.

Sada cete da gazite stazama licne volje i licnoga uspeha. Pa ako treba i neuspeha, ali neka bude licno vasom zaslugom. Bice ovo vreme u kojem cete zablistati u punome sjaju.

Vreme da ispravite svoje greske i radite vise. Da ne date nikome da vas omalovazava i da se pokazete u pravome svetlu. I konacno je vreme da volite i budete voljeni i srecni. A vama uskoro sledi i velika ljubav i sreca koju ste zasluzili. Jeste sa zakasnjenjem, ali ce da traje.

Stranice: 1 2