Do pocetka marta slede bolna otkrica: Jednom zodijaku ce biti slomljeno srce!

Do pocetka marta slede bolna otkrica: Jednom zodijaku ce biti slomljeno srce!

2024-02-15 0 By Admin

VAGA

Mozda ste vec imali slomljeno srce zbog desavanja stoih zovu bolna otkrica. Neko koga ste voleli, vec je izigrao vasa osecanja. Sada cete samo napred i da se zna da cete ostvariti svoj cilj. Da budete srecni.

 

SKORPIJA

Idite za obavezama koje vas cekaju i nemojte da se predajete. Mada ce vam poslovi biti  obimni, vreme je da se snadjete. Ucinite sta vam je ciniti, i pokazite da cete istrajati. Mozda slede i pohvale jedne posebne osobe.

 

STRELAC

Bolna otkrica vam mogu napraviti razocarenje i ostaviti slomljeno srce. Volite nekoga i taj vas neko ignorise. Da li cete moci da se i dalje borite za njenu ljubav ili cete se konacno odluciti da okrenete list?!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ovaj vas period vodi ka velikim i brojnim obavezama. Vi cete kao i uvek da odgovorite na sve zahteve. Vreme je da budete pohvaljeni i da konacno i zaradite lepo. A od zarade, vec ste planirali koga cete obradovati i sa cime!

 

VODOLIJA

Osecate da ste mocni, pa se tako i ponasate. Mozda je vreme da kazete svima da ste u prilici da pokazete da ste vredni. Vasa okolina vam zamera sto njima ne posvecujete vise paznje. Osecaju se da nisu na vasem nivou. Udostojite ih svoje paznje.

 

RIBE

Vasa okolina zeli da se osmelite  i pokazete svoje planove. Zato cete u narednom periodu da budete solidarni i da nekim kolegama izadjete u pomoc. Tako cete uspeti ad date najbolju sliku o sebi. A vama je i stalo da se o vama misli najbolje, bas zbog jedne odredjene osobe.

Stranice: 1 2