Do pocetka marta slede bolna otkrica: Jednom zodijaku ce biti slomljeno srce!

Do pocetka marta slede bolna otkrica: Jednom zodijaku ce biti slomljeno srce!

2024-02-15 0 By Admin

Do pocetka marta ce biti slomljeno srce jednom zodijaku: Slede bolna otkrica!

 

OVAN

Do pocetka marta slede promene. Za sada idete putem svojih obaveza, jedino sto vas  zanima. Vec cete se zainatiti da cete ostvariti nesto. i uspecete naocigled mnogih ljubomoraca. Jedna osoba sumnja u vas uspeh i vi joj zelite da priredite neprijatno iznenadjenje. Vas uspeh ce za nju da budu bolna otkrica.

 

BIK

Upascete u poziciju koja ce biti skoro bezizlazna. Mozda ste trebali da se ranije potrudite i da je ucinite boljom. Sada, kako god da reagujete i sta god da cinite, ne vidite resenje. Bar ne onakvo kakvo bi vama licno godilo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Jednu osobu zelite da bolje upoznate, ali nikako da vam se poveri. Zato idete okolo i ispitujete one sto je za nju. Ako zelite biti sa njom, zasto to cinite? Sta ako naidjete na neka bolna otkrica koja vas nece ostaviti ravnodusnim?

 

RAK

Ne postoji nista sto bi vas usrecilo kao neka pomirenja vama bliskih osoba. I sto se vise nadate tome, vasa su uverenja sve teza i uzaludnija. Zato ce vas uverenje jedne od njih uciniti tuznijim i razovcarenijim. Dovoljno su vam bolna otkrica saznanje jedne  od njih: Da se nikada nece pomiriti.

 

LAV

Mozda biste dalje da radite i da sklapate nove poslove. Ipak ce vas u svemu da upozorava srce da tako vise nece moci. Dok bezite ka obavezama, da ne mislite o jednoj osobi, srce vas upozorava da bez nje necete moci dalje.

 

DEVICA

Ljubav vas vodi kao onoj bez koje necete moci. Vreme je da joj se priklonite i pokazete sta vam je ciniti.Od vas se ocekuje da se resite na prvi korak i da ne cekate da to ona ucini. Ako budete cekali dugo, mozda je neko otme za sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2