Devica je znak koji deluje hladno,ali u dusi zauvek ostaje dete!

Devica je znak koji deluje hladno,ali u dusi zauvek ostaje dete!

2024-02-15 0 By Admin

  Vazno je da kazemo da je devica znak koji se bori svim srcem. I koji svim srcem voli, sto je zapravo jako vazno.

 

Devica je neko sa kim nije lako ali ume i zna biti carobno. Neko ko tacno zna sta je ono sto hoce i ko ume i zna da se za to izbori. Imati je kraj sebe znaci imati osobu koja vas voli i koja ce biti spremna da vam svoju ljubav dokaze na delu.

Ovo je znak koji ima stav, znak koji je spreman da se bori… Znak cija je ljubav pravi blagoslov. I to je najveca moguca istina.

Ne moze niko na ovom svetu da je zameni, jer oni koji je imaju kraj sebe tacno znaju kakva je i koliko ona vredi. Devica je osoba koja ima stav i koja zapravo bas nikada ne odustaje od onog sto zeli i sto naumi. Imajte to na umu.

Ovo je neko ko voli, ovo je neko ko za pravu ljubav i prave ljude cini bas sve i u to nema nimalo sumnje. Imajte na umu da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko tacno zna kada je vreme da se okrene i da ode. Imati kraj sebe osobu rodjenu u znaku device znaci imati i nekoga ko ce biti spreman da za pravu ljubav sve uradi. Neko ko ce tacno znati sta je ono sto zeli i ko nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto naumi. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Jer devica je neko ko je spreman da istraje u onome sto zeli ali i ko zna kada je vreme da se okrene i ode. Imati kraj sebe osobu rodjenu u znaku device znaci imati nekoga ko ce za prave ljude da ucini i moguce i nemoguce. I nema sumnje da je ovo neko ko ce naci nacina da istraje u onome sto hoce. Cak i kada se cini da zeli ono sto je nemoguce.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2