Polovina meseca februara donosi nesto specijalno ovim znacima!

Polovina meseca februara donosi nesto specijalno ovim znacima!

2024-02-14 0 By Admin

Polovina meseca februara donosi nesto specijalno ovim znacima! Specijalno iznenadjenje!

 

OVAN

Polovina je meseca. Vreme je da se radujete boljem, ali da li cete imati povoda za to? Budite snazni kao i uvek i pokazite da vam je stalo. Ako za sada ne vidite povod za nesto specijalno, vi ga nadjite. Najbolje, sami ucinite povod da vam krene.

 

BIK

Cekali ste da vam se desi nesto specijalno, i uvereni ste u to. Ovih dana se plasite da vam se nece posreciti.Ili ne bas ono i onako kako ste se nadfali da hoce. Ipak,ne tugujte, nemojte odmah sebi pripisivati razocarenje.

BLIZANCI

Imate srce sto vas vodi onoj pravoj i osecate da je tako. Pazite da vam ovog dana neko ne unese  sumnju u vase osecaje. Bicete na putu da posumnjate u vernost partnera. Ljubomorni prijatelj vam sprema nesto specijalno da vam ugrozi vezu!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ljubav one za koju dajete dusu, dace vam volju da se osecate jos bolje. Vreme je da se osecate sjajno  jer vami ona sprema iznenadjenje. Od vas se osecanja otkidaju ka njoj i retko se kada mimoilaze. Ovih dana sledi specijalno iznenadjenje.

 

LAV

Upuceni ste na jednu skorpiju koja vam se dopada. Od vas se ceka da ucinite neki odredjen i konkretan korak. Vreme je da pokazete da cete se potruditi da joj date do znanja da vam se svidja.

 

DEVICA

Ne znate kako da se postavite u odredjenoj situaciji. Bicete uzrujani necim sto ce vas dotaci duboko u dusi. Od vas se ocekuje da se povucete sto pre i sakrijete svoje tuge. Zasto ne prosledite put svoga srca?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2