Vreme je da ova dva znaka pocnu svoju ljubavnu pricu!

Vreme je da ova dva znaka pocnu svoju ljubavnu pricu!

2024-02-14 0 By Admin

VAGA

Mozda je vreme da se okrenete onoj sto vas voli i strpljivo ceka. Ako mislite da ce vas cekati jos, varate se! Ma kako da vas voli, vec je na ivici strpljenja. Zato smislite kako da joj pokazete sta osecate i koji su vam planovi.

 

SKORPIJA

Nece vam biti lako jer zelje su jedno, a vase mogucnosti drugo. Dok zelite na drugu stranu, vama se jednostavno ne da napred. Zelite uci u novu ljubavnu pricu i opet voleti, ali se plasite ljubavi. Mozda neosetno udjete u vezu bas ovih dana.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Dan za lepe susrete, ali vas nece naci onaj kojeg zelite sresti. Bice to lice koje ce vas iznenaditi u svakom pogledu. Sasvim novi lik koji ce biti osvezenje u vasem zivotu. I za veliku promenu, neko ko ce vas uciniti srecnim.

 

JARAC

Imate osecaj da se radujete svakom novome danu jer ste zaljubljeni. Mnogo cete raditi ovih dana i vreme je da se malo i odmarate. Zato podelite ove dane tako sto cete naci vremena za sve. Za rad, ali i za onu koju volite.

 

VODOLIJA

Niste spremni da se okrenete napred, a novi dani vas zovu. Nece vam nista biti ako se malo opustite i pokazete sta biste zeleli. Ostanite onaj koji zna i sta hoce i koliko je moguce ostvariti, to sto hocete.

 

RIBE

Ako je kasno da svoju ljubavnu pricu ozivljavate, vi krenite za novom. Ovo ce biti dani da je pravite nove korake  koji iziskuju i nova traganja. U vasem slucaju traganje za srecom Za svoju novu ljubavnu pricu morate da se borite i da se izborite.

Stranice: 1 2